SC GLOBAL MEDIA & PR SRL
Brasov, B-dul M. Kogalniceanu nr.19, bl.C5 et 2 ap18
CUI 25082065

Va recomandam sa cititi acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului si sa ii acceptati.
Administratorul www.asiaart.ro isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si Conditiile. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii in totalitate.
Drepturi de autor
Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietate si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.
Stergerea contului
Stergerea conturilor creeate pe site-ul www.asiaart.ro se realizeaza printro simpla solicitatare prin email. Continutul site-ului www.asiaart.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa.
Garantii si limitari
Administratorul site-ului www.asiaart.ro isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.
Administratorul site-ului www.asiaart.ro nu garanteaza conditiile de comunicatii ale Utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal.
Administratorul site-ului www.asiaart.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.
Conditii comerciale
Administratorul site-ului www.asiaart.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciul oferit.
Utilizare Improprie si Raspunderi
Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale, si astfel:
a. nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe/sau prin intermediul acestui site web;
b. nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;
c. nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemului pot fi actionati in instanta, civil si penal;
Securitate
Serviciile furnizate de asiaart.ro sunt disponibile prin Internet iar echipa AsiaArt.ro va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor,dar nu poate garanta ca informatia pe care Clientul o primeste sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent in siguranta.
Conexiunea la alte Site-uri sau Terte Parti
Orice includere de link-uri spre alte site-uri este facuta numai pentru ajutorul Clientului si nu implica sprijinirea de catre administratorul site-ului www.asiaart.ro a materialului disponibil pe/sau prin acele site-uri cu operatorii lor.
Informatii personale
Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca echipa AsiaArt poate insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:
a. pentru utilizarea acestor date in scopuri de vanzari si marketing;
b. in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;
Generalitati
Modificari ale acestor Termeni si Conditii - Administratorul site-ului www.asiaart.ro poate modifica acesti Termeni si Conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Clientului prin afisare pe site-ul web la www.asiaart.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.
Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de administratorul site-ului www.asiaart.ro. Prin accesarea acestui site, Clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Clientul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei
Confidentialitate - Beneficiarul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor, informatiilor si a tuturor documentelor aferente.

Va multumim pentru accesare!
Echipa AsiaArt.ro