SC GLOBAL MEDIA & PR SRL
Brasov, B-dul M. Kogalniceanu nr.19, bl.C5 et 2 ap18
CUI 25082065

 

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 consumatorul (cumparatorul) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului (cumparatorului) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Clientul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa instiinteze firma asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.
In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:
- contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator (client);
- produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente si documentele de achizitie.
AsiaArt.ro se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 30 zile calendaristice de la data primirii produsului returnat.
Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport (daca exista). Produsele pot fi returnate prin curierat rapid la adresa: S.C. GLOBAL MEDIA & PR SRL b-dul Mihail Kogalniceanu nr.19, bl. C5 et 2, ap.18 Brasov, jud. Brasov.
Nu acceptam retururi prin Posta Romana.

 

Va multumim pentru accesare!
Echipa AsiaArt.ro