SC GLOBAL MEDIA & PR SRL
Brasov, B-dul M. Kogalniceanu nr.19, bl.C5 et 2 ap18
CUI 25082065


Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul curierului rapid. Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore si 30 zile lucratoare. Toate comenzile vor fi confirmate prin e-mail sau telefon, inainte de a se livra produsele.
Costurile de livrare
1. GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 700 lei.
2. Pretul transportului este calculat/kg, astfel:
a) pentru livrari in Brasov, pretul este 11 lei/kg (tva inclus) pentru primul kg, la care se adauga 1 leu/kg (tva inclus) pentru fiecare kg suplimentar
b) pentru livrari in tara, pretul este 14 lei/kg (tva inclus) pentru primul kg, la care se adauga 1 leu/kg (tva inclus) pentru fiecare kg suplimentar

Livrarea se face prin Urgent Curier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un punct de lucru Urgent Curier (peste 5000 localitati).
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.
AsiaArt.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente (cazuri si impedimente de forta majora) conform uzantelor legii romanesti.


Va multumim pentru accesare!
Echipa AsiaArt.ro