Despre Asiaart

Unul din avantajele calatoriilor in Indonezia este posibilitatea de a invata despre artizanatul indonezian si de a colecta obiecte de arta.
Diversitatea evidenta a peste 300 de grupuri etnice din Indonezia se reflecta in diversitatea formelor de arta.
Fiecare grup etnic din arhipelag are propria sa limba/dialect, bucatarie si case traditionale, dar si propriile textile, ornamente, sculpturi si obiecte pentru utilizarea zilnica si in timpul ceremoniilor speciale.
Patrimoniul cultural, de arta si artizanat este una din bogatiile nationale ale Indoneziei.
Formele de arta indoneziana au la baza motive animiste, hinduse sau budiste, se pot inspira din simbolismul si credinta chineza precum si din islam.
Influenta straina din arta indoneziana se datoreaza comertului intens practicat de-a lungul secolelor, prin care valorile indoneziene s-au expus altor culturi.
Imigranti din China, India, Arabia si mai tarziu Europa au calatorit in arhipelag in cautarea condimentelor unice cultivate in Indonezia. Acesti comercianti au adus cu ei bogate traditii artistice, care au diversificat si sprijinit dezvoltarea artei locale.

Asiaart.ro va ofera antichitati, cadouri, obiecte de colectie si obiecte de arta decorativa de inalta calitate. Veti gasi atat obiecte recente, cat si antichitati cu pana la 300 de ani vechime.
Statuete, masti, obiecte de cult, instrumente muzicale, mic mobilier, tablouri, toate provin in urma unei atente si documentate cautari, reunindu-se intr-o frumoasa colectie ce aduce la un loc arta prelucrarii si innobilarii lemnului, pietrei, teracotei, bronzului, panzei si a hartiei, cu accente specifice din Bali, Java, Sumatra, Kalimantan, Sulawesi, Timor, Sumba si Irian Jaya, insule ale unicului si impresionantului arhipelag Indonezian.

Asiaart.ro va aduce soft touch-ul artei indoneziene in locuinta voastra si va va fascina cu povestile interesante aflate in spatele fiecariu obiect de arta din bogata noastra colectie.
Va invitam sa va bucurati de explorarea site-ului nostru si nu ezitati sa ne contactati pentru orice fel de informatii si detalii, dupa alegerea piesei de arta preferate.

Va dorim: Happy shopping!